ИМОТИ И ПАНДЕМИЯ С ГЕОРГИ ЯНКОВ

Imvestia > Блог > Uncategorized > ИМОТИ И ПАНДЕМИЯ С ГЕОРГИ ЯНКОВ

Георги Янков е специалист със 17-годишен опит в сделките с недвижими имоти. Той е съосновател на Imvestia, управляващ съдружник и мениджър в компанията за недвижими имоти Primo+. Георги е водещ на предаването „Следващото Ниво с Щелян и Георги“, което вече има над 130 излъчени епизода в повечето социални мрежи и подкаст платформи. Гостите във формата са едни от най-успелите Българи в своите сфери на дейност, а всеки епизод дава огромна стойност на всички зрители и слушатели. Съосновател на Primo+ Academy – водеща обучителна организация за търговци, брокери, мениджъри и собственици на агенции за недвижими имоти.

Георги беше гост на предаването „Събуди се“ по Нова телевизия, за да поговори с Мартина Ганчева на тема имоти по време на пандемия. Във видеото ще намерите няколко анонса, както и практични съвети на тема недвижими имоти.

„Има разлика между интерес и реално сключени сделки, когато става въпрос за купуване на имот на село. Влизайки в дълбочина в идеята за живот на село, хората започнаха да забелязват някои липси. Все още този интерес не може да се превърне в реален бизнес, въпреки че някои хора направиха сделки“. Това заяви в студиото на „Събуди се“ експертът по недвижими имоти Георги Янков.

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.