Еп.6: Радосвет Радев – да стартираш в криза, да се развиваш 23 години и тепърва да очакваш най-доброто.

Imvestia > Блог > podcast > Еп.6: Радосвет Радев – да стартираш в криза, да се развиваш 23 години и тепърва да очакваш най-доброто.

Знаете ли кой БЪЛГАРИН е осъдил ТРЪМП?

Гостува ни Радосвет Радев – председател на една от най-големите работодателски организации у нас Българска стопанска камара, основател на първото и единствено частно радио с национален обхват “Дарик радио”, председател на Съвета на директорите на „Дарик имоти България” АД, уважаван предприемач от международен калибър и човек на социалните каузи (вижте цялата му внушителна визитка по-долу). За разлика от другите му многобройни медийни участия, при нас г-н Радев влиза в ролята на опитен строителен предприемач и инвеститор в имоти. Освен, че е създал и ръководи едни от най-големите фондове в България, той е изключително успешен и в сферата на инвестициите в недвижима собственост. Зад гърба си има построени няколко жилищни сгради и над 25 000 кв.метра бизнес имоти.

В интервюто говорим за първите му сделки от 1997 г.; защо обича да инвестира в имоти; как избира проектите си и управлява времето си; кои са начините да станеш богат от недвижима собственост; какви уроци е научил от наематели като Mastercard; как е спечелил близо 2 милиона лева САМО от един имот; защо и как е осъдил ТРЪМП; за грешките и неуспехите му в бизнеса; за избора на лични приоритети и дали ще остави нещо наготово на децата си… И още много, много ценна информация, между които:

  • Лична история, която разказва за първи път в ефир
  • Как да наберем финансиране, ако нямаме лично
  • Какъв е съветът му към всеки инвеститор
  • Кои инвестиционни имоти имат най-светло бъдеще
  • С какво иска да го запомним
  • И коя е любимата му книга…

 

✅ Абонирайте се за нашия инвестиционен нюзлетър: https://imvestia.bg/#newsletterhome
✅ Последвайте ни във Facebook
✅ Абонирайте за канала ни в YouTube
✅ Слушайте ни в подкаст платформите: Apple podcasts, Spotify и Speaker 

 

Kой е Радосвет Радев: През 1992 г. създава националното “Дарик радио“. Основател е на най-големия приватизационен фонд „Доверие” и на приватизационен фонд „Албена инвест”. В момента е изпълнителен директор на „Дарик холдинг“, председател на Надзорния съвет на “Доверие – Обединен холдинг” АД и председател на Съвета на директорите на „Албена“ АД. Председател е на Съюза на българските национални електронни медии и е член на УС на Националния борд по туризъм и на Фондация „Буров“.

На 19 юни 2018 г. е избран за изпълнителен председател на БСК. През 2018 г. Радосвет Радев е и ротационен председател на Асоциацията на организациите на българските работодатели, обединяваща национално представителните работодателски организации АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ.

Носител е на орден „Св. Св. Кирил и Методий“ с огърлие (Указ № 200/2010 г.) за особено значимите му заслуги в областта на културата и е Доктор хонорис кауза на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“.

Семеен, с четири деца.

 

УДАРЕТЕ ПО ЕДНО РАМО!

Влезте в Apple Podcast, напишете ни отзив и ни дайте оценка! Отнема секунди, а за нас ще бъде много ценно. Може да го направите тук.

Ако познавате инвеститор в имоти, който е постигнал успехи и е готов да ги сподели, пише ни с препоръка за гост на contact@imvestia.bg

Този подкаст достига до Вас благодарение на IMVESTIA – Вашият мост към финансова независимост и благосъстояние чрез инвестиции в имоти.

„Основахме Imvestia с непоколебимото убеждение, че инвестирането в недвижими имоти е ключов компонент от стратегията за постигане на финансовата свобода, за която всички мечтаем. Като инвеститори и дългогодишни участници на пазара, ние отлично познаваме ползите и потенциала на недвижимите имоти. Знаем, също така, какви рискове крие лекомисленото отношение и липсата на опит. Затова положихме сериозни усилия и създадохме инвестиционна компания, която да разчупи традиционните модели, да отключи затворени досега врати и да осигури атрактивни предложения на своите клиенти. С 34 години общ опит в сделките с имоти, страст и почтеност, ние ежедневно откриваме атрактивни възможности и създаваме стойност за нашите клиенти, инвеститори и обществото, в което живеем. Нека ви покажем как!“

Щелян Калчев и Георги Янков, www.imvestia.bg

 

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.