Основахме Imvestia с непоколебимото убеждение, че инвестирането в недвижими имоти е ключов компонент от стратегията за постигане на финансовата свобода, за която всички мечтаем. Като инвеститори и дългогодишни участници на пазара, ние отлично познаваме ползите и потенциала на недвижимите имоти. Знаем, също така, какви рискове крие лекомисленото отношение и липсата на опит. Затова положихме сериозни усилия и създадохме инвестиционна компания, която да разчупи традиционните модели, да отключи затворени досега врати и да осигури атрактивни предложения на своите клиенти. С над 40 години общ опит в сделките с имоти, страст и почтеност, ние ежедневно откриваме атрактивни възможности и създаваме стойност за нашите клиенти, инвеститори и обществото, в което живеем. Нека ви покажем как!

 

Щелян Калчев и Георги Янков,

Imvestia

д-р Щелян Калчев

Д-р Щелян Калчев е инвеститор, професионалист в имотите и консултант с над 20-годишен опит. Съосновател е на Imvestia, както и на агенция за недвижими имоти Primo+. Водещ е на “Банкноти от Имоти” – първият български подкаст за инвестиции в недвижими имоти. Бакалавър по “Финанси” и с магистърска степен по “Икономика на недвижимата собственост”. Доктор по “Икономика и управление”. Асистент в катедра “Недвижима собственост” в УНСС, с дисертация на тема “Инвестиции в имоти”, където често води лекции на студенти по различни дисциплини. Сертифициран брокер 3-то ниво от НСНИ (Национално Сдружение Недвижими Имоти) през 2006 г., топ 50 на Европа по брой сделки (от 15 000 брокери) в най-голямата световна агенция за имоти, участия в множество обучения по света и в страната, доклади и статии в тематични конференции, лектор на курсове и семинари, серфтифициран NLP практик и международен коуч, получил знанията и опита лично от основателя на NLP Джон Гринднър, участник в програмите на световния №1 бизнес и личностен стратег Тони Робинс. Щелян и екипът му, от над 35 професионалисти, обслужват стотици клиенти всяка година, като им помагат да направят възможно най-добрата сделка, независимо дали купуват, продават, наемат, отдават под наем или инвестират в недвижим имот.

Image
Image

Д-р Георги Янков

Д-р Георги Янков е специалист с над 20-годишен опит в сделките с недвижими имоти. Той е съосновател на Imvestia, управляващ съдружник и мениджър в агенциия за недвижими имоти Primo+. С екипа му от над 35 човека са осъществили хиляди транзакции за покупко-продажби и наеми в България. От 2006 година е сертифициран брокер от Национално Сдружение „Недвижими Имоти“.
Георги е лектор на теми “продажби” и “недвижима собственост” с международен опит. Притежава бакалавърска степен по финанси и магистърска - по специалност “Бизнес с недвижими имоти” от УНСС. Доктор по “Икономика и управление”.

    Свържете се с нас: