Еп.32: Как да преборим страховете си и да изпълним целите си като инвеститор в имоти. Гости: Цвети и Димо Георгиеви, Peter Sage Bulgaria

Imvestia > Блог > podcast > Еп.32: Как да преборим страховете си и да изпълним целите си като инвеститор в имоти. Гости: Цвети и Димо Георгиеви, Peter Sage Bulgaria

„Ти се превръщаш в това, което мислиш…” Наполеон Хил

Признаваме си, че досега тази тема не сме я изследвали обстойно и самостоятелно в предаването. Е, дойде ѝ времето! Тя е толкова значима, защото адресира тъмните страни на нашите мисли. Същите, които определят делата ни, а те качеството на нашия живот. Какъв е смисълът на цялото ни знание за имоти, стратегии, пазари, формули и други, ако постоянно сме жертва на страховете си, постоянно натискаме спирачката и се самосаботираме, само и само да не започнем или да не продължим?! Жестоко е да пропиляваме живота си така евтино и да ставаме заложник (често) на измамни чувства… Време е да се преборим със страховете си и собствените си ограничения, за да се превърнем в успешни инвеститори. Но как? Слушайте/ледайте епизода, защото имаме и ПОДАРЪЦИ за вас!

Хрометофобията е страх от пари – да ги имаш, да ги инвестираш, да ги докосваш, дори и да мислиш за тях. Рядко може да срещнем човек с такава фобия, но страхът от инвестирането властва над много бъдещи или начинаещи инвеститори в имоти. От нашата дългогодишна практика в работата с хора, които искат да бъдат финансово независими чрез сделки с недвижимости, може да обобщим, че страхът и самосаботажът са високоефективни убийци на мечти.

„Страх ме от провал, загуба на пари или време, липса на знания и опит, мнението на близките, промяна в пазара, стреса, икономиката, лихвите на банките…” Това са само част от притесненията, които са сериозната преграда, която дели хората от мечтите им. И това е съвсем естествено и по човешки! Време е да чуем за доказани модели и концепции на успелите, които ще ни споделят как да опознаем и преодолеем фобиите си. Затова поканихме Цвети и Димо Георгиеви – предприемачи, специалисти в личностното развитие и представители на Питър Сейдж за България.

Ето някои от темите, които обсъдихме с тях, за да превърнем този епизод в кратък наръчник за личностна трансформация към по-добро и уверено АЗ, което да прерасне в печеливш инвеститор:

1. Кои са Цвети и Димо?
2. Как коренно различните им убеждения за бизнеса ги събират, за да бъдат двойка в живота и предприемачеството?
3. Скок от корпоративна кариера към собствен бизнес – историята на Цвети, разказана с болката от неосъзнаването.
4. Какъв е смисълът на парите и защо всъщност ги искаме?
5. Грешните схващания за щастието и болката от нереалистичните очаквания.
6. Едно образователно пътуване по времевата линия на подготовката, началото, развитието и справяне с успеха на инвеститора.
7. Защо хората искат да са предприемачи и към какво се стремят всъщност?
8. Какво правим в 95% от времето си и „кой кара влака” в главата ни?
9. 6-те основни човешки нужди и 2-та страха… на практика!
10.  Как да препрограмираме съзнанието си, за да увеличим шансовете си за успех?
11.  Кои са най-честите страхове на инвеститорите и как може да ги преодолеем?
12.  Вече сме успешни. Как да се справим със стреса и товара на плещите си?
13.  Техники за емоционална свобода, енергия и здраве.
14.  4-те нива на съзнанието
15.  Специалните подаръци на Цвети и Димо за феновете ни.
16.  Защо д-р Щелян Калчев горещо препоръчва семинара им?

… и още много нагледни съвети за това как да рестртираме тялото, ума и духа ни, за да оползотворим нашия потенциал и да се превърнем в истински пример за успешен инвеститор в имоти. 

ВНИМАНИЕ: Специално за зрителите на “Банкноти от имоти”, нашите гости предоставят два подаръка!

Първият подарък е книгата “Успехология – нагласи, ценности и визия на щастливия човек” на Питър Сейдж. Ако искате да участвате в томболата за спечелването ѝ, напишете “АЗ” в коментар под видеото във facebook страницата на IMVESTIA. Ще изтеглим победителя с жребий, така че следете страницата ни, за да разберете дали сте късметлията, който ще я получи.

Вторият подарък предоставен от нашите гости е код за отстъпка, за събитието на Питър Сейдж – РЕСТАРТИРАЙ ТЯЛОТО, УМА И ДУХА . Кодът е: banknoti10

Кои са Цвети и Димо Георгиеви:

Те са старши треньори и ексклузивни представители на Питър Сейдж за България. Организират семинари по програмите му и фасилитират създадената от него 6 месечна менторска програма Elite Mentorship Forum изцяло на български език. Освен негови треньори, те са преди всичко вечни ученици. Всичко, което преподават изхожда от техния личен опит, успехи и най-вече грешки. Последните 5 години от живота си са ги посветили на това да изучават работата на Питър, което им е помогнало да преобразят живота си на 180 градуса. Сега искат да предадат тези знания и опит на хората, които са готови за дълготрайна позитивна промяна.

За връзка с нашите гости: facebook и www.petersage.bg/

✅ Абонирайте се за нашия инвестиционен нюзлетърhttps://imvestia.bg/#newsletterhome
✅ Последвайте ни във Facebook
✅ Абонирайте за канала ни в YouTube
✅ Слушайте ни в подкаст платформите: Apple podcasts, Spotify  SpeakeriHeartRadioGoogle PodcastsCastboxDeezer и Podchaser.

ЗА ВАС ИНВЕСТИТОРИ:
Представяме ви VESTA – проектът на IMVESTIA, който строим в гр. Велико Търново:

  • Привлекателна сграда в един от най-бързо развиващите се квартали в гр. Велико Търново – Картала;
  • Фасада с отличителен почерк и дизайн;
  • Енергийно ефективна сграда
  • Нисък процент общи части;
  • Висококачествена топлоизолационна система;
  • 5-камерна дограма с немски профил, троен стъклопакет, Ка + Б + 4 Сезона – осигурява високо ниво на шумо и топлоизолация;
  • Луксозно завършени общи части и високотехнологичен испански асансьор ORONA с впечатляващ интериор;Повече за сградата може да научите ТУКУДАРЕТЕ ПО ЕДНО РАМО!
    Влезте в Apple Podcast, напишете ни отзив и ни дайте оценка! Отнема секунди, а за нас ще бъде много ценно. Може да го направите тук.Ако познавате инвеститор в имоти, който е постигнал успехи и е готов да ги сподели, пише ни с препоръка за гост на contact@imvestia.bgТози подкаст достига до Вас благодарение на IMVESTIA – Вашият мост към финансова независимост и благосъстояние чрез инвестиции в имоти.
    „Основахме Imvestia с непоколебимото убеждение, че инвестирането в недвижими имоти е ключов компонент от стратегията за постигане на финансовата свобода, за която всички мечтаем. Като инвеститори и дългогодишни участници на пазара, ние отлично познаваме ползите и потенциала на недвижимите имоти. Знаем, също така, какви рискове крие лекомисленото отношение и липсата на опит. Затова положихме сериозни усилия и създадохме инвестиционна компания, която да разчупи традиционните модели, да отключи затворени досега врати и да осигури атрактивни предложения на своите клиенти. С 34 години общ опит в сделките с имоти, страст и почтеност, ние ежедневно откриваме атрактивни възможности и създаваме стойност за нашите клиенти, инвеститори и обществото, в което живеем. Нека ви покажем как!“
    Щелян Калчев и Георги Янков, www.imvestia.bg

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.