ДОМ БЕНДИДА

Imvestia > Блог > Имоти > ДОМ БЕНДИДА

ПРОДАДЕН!

Дом „БЕНДИДА“  е новият проект на IMVESTIA!

Защо кръстихме този дом с името “БЕНДИДА”? 

Бендида е тракийска богиня, чиято роля в тракийския пантеон е била да осъществи пълноправното интегриране на младите в обществото.

Затова можем да кажем напълно откровено, че дом „БЕНДИДА” е семеен апартамент, в който може да се изгради едно прекрасно семейство!


*Визуализациите представят идейния проект. При реализация са възможни разлики в цветовете и елементи от дизайна спрямо илюстрациите. Имотът се продава полуобзаведен – само с оборудвана кухня.

За имота:

Апартаментът е двустаен преустроен на тристаен. Намира се на 5-ти етаж в 8 етажен панелен блок №240, в кв. Гоце Делчев.

Разпределение:

Коридор с място за вграден гардероб и оставени изводи за поставяне на пералня, дневна с кухненски бокс, две спални и баня с тоалетна.

Особености:

  • Обзаведен по индивидуален интериорен дизайн;
  • Висококачествени довършителни дейности;
  • Оборудвана кухня с фурна, котлони и абсорбатор с 5 годишна гаранция;
  • Сменени са изцяло ВиК и Ел. инсталациите в имота, положени са кабели за телевизия, интернет, домофон, звънец и СОТ, подменени са входната и интериорните врати, поставена е нова шесткамерна PVC дограма с двоен стъклопакет,
  • Настилки: гранитогрес в коридора и кухненския бокс, ламиниран паркет в хола и двете спални, баня на теракота и фаянс;
  • Банята е изпълнена с хидроизолация по последни стандарти;
  • Вградена структура за тоалетна Ghore, шкаф за мивка с две чекмеджета, душ система на Vidima и огледало с LED oсветление, вентилатор, окачен таван с LED лампи;
  • Кухнята е с два реда MDF шкафове, шкаф с вграден хладилник с фризер, вградена готварска печка, ел. котлони, абсорбатор и мивка. Изградено е специално LED осветление и за кухненската част;
  • В имота са направени допълнително подови замазки, трислойно шпакловане на стените и таваните, 5 см. вътрешна топлоизолация на външните стени;
  • Отопление: ТЕЦ;
  • Изложение: юг, североизток;
  • Към имота има прилежащо мазе

За района:

Квартал Гоце Делчев  е един от най-предпочитаните квартали за живеене в София има множество детски градини и училища, сред които се открояват: 121 СУ „Георги Измирлиев“, 104 ОУ „Захари Стоянов“, 73 СУ „Владимир Граматик“, ЦДГ №40, ДГ №43 „Талант“, ДГ №7 „Детелина“ и др.

В квартала се намира 29-та поликлиника, най-големият магазин „BILLA“ в България, магазин „LIDL”, магазини “CBA”, Т-Market, ProMarket, както и други търговски обекти, пазари, аптеки и заведения за хранене. Наблизо е и Mall „България“.

Районът се характеризира и с изключително многото си възможности за комуникация: на бул. „Тодор Каблешков“ има спирки на автобуси 204, 73, 74, 76. 65, 64 и 304, тролейбуси 7 и 8, на 7-8 минути пешеходно разстояние е и спирка на трамваи № 7 и 27.

Предимства на жилището:

Апартаментът разполага с функционално разпределение, което го превръща в един прекрасен имот подходящо за живеене или отдаване под наем.
Качествените ремонтни дейности както и материалите, които се използват гарантират на новите собственици СТИЛ, ЕЛЕГАНСТНОСТ и НУЛЕВА допълнителна инвестиция!

Входът, в който се намира апартамента е добре поддържан, с работещ асансьор, нова входна врата с чип, работеща домофонна система, ремонтиран покрив, сменени вертикални и хоризонтални щрангове /в мазетата/, сменена дограма във входа, добре поддържани околоблокови пространства.

Апартаментът е завършен и обзаведен по стандарт на IMVESTIA!

Ето и как изглеждаха последно реализираните ни проекти:

 

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.