Еп.16: Управление на инвестиционен проект – наръчник за инвеститори. Гост: Илия Събев, Събеви груп .

Imvestia > Блог > podcast > Еп.16: Управление на инвестиционен проект – наръчник за инвеститори. Гост: Илия Събев, Събеви груп .

Можеш ли да построиш сграда, ако не знаеш какви точно параметри на застрояване предлага парцела? Знаеш ли как да проектираш сградата така, че да се използват всички дадености на пазара? Знаеш ли как да разбереш, че строителят, с който ще работиш е такъв, на който може да се довериш? Какъв договор да подпишеш със строителя, за да гарантираш успешна реализация на проекта. Хммм…звучи като сериозен обем от информация, който определено влияе на риска на целия проект. Това означава ли, че трябва да бягаш от подобни инвестиции? НЕ! Отговорите са в епизод 16 на “Банкноти от имоти”.

 

Още теми на разговор:

  1. Кои са стъпките, през които трябва да мине инвеститорът, след закупуването на инвестиционен имот, за да премине един проект от подготвителна фаза в завършена фаза?
  2. В кой етап от цялото пътешествие има най-много подводни камъни и кога трябва да сме с повишено внимание?
  3. Какви анализи трябва да направи инвеститорът, ако планира преустойство на имота?
  4. Кои са етапите, през които преминават инвеститорите, които проектират и строят самостоятелни сгради – жилищни, офис, административни?

Кой е Илия Събев:

Илия Събев e строителен инженер и собственик на Събеви груп. Има богат опит в управлението на значителни строително-инвестиционни процеси. Веднага след завършване на Университета по архитектура, строителство и геодезия през 1992 г, той се впуска в бизнеса, организирайки строителството на мостове в българските железници. След дълги години проектиране на строителни конструкции, желанието му за постоянно развитие и търсене на нови предизвикателства го отвежда в една сравнително нова и непозната за него област, каквато е управлението на строителни проекти. Илия Събев е любопитен и търсещ човек. Практик с енциклопедични познания в областта на иновациите в индустрията, конструкциите, терените, фасадите, отоплението, възобновяемите източници и всичко необходимо за една съвременна и модерна сграда. Интересите му са разнообразни, а най-добре си почива, когато готви за голямото си семейство и за многото им приятели.

Повече информация за Илия Събев: facebook, “Събеви груп”

✅ Абонирайте се за нашия инвестиционен нюзлетърhttps://imvestia.bg/#newsletterhome
✅ Последвайте ни във Facebook
✅ Абонирайте за канала ни в YouTube
✅ Слушайте ни в подкаст платформите: Apple podcasts, Spotify  SpeakeriHeartRadioGoogle PodcastsCastboxDeezer и Podchaser.

 

УДАРЕТЕ ПО ЕДНО РАМО!
Влезте в Apple Podcast, напишете ни отзив и ни дайте оценка! Отнема секунди, а за нас ще бъде много ценно. Може да го направите тук.Ако познавате инвеститор в имоти, който е постигнал успехи и е готов да ги сподели, пише ни с препоръка за гост на contact@imvestia.bgТози подкаст достига до Вас благодарение на IMVESTIA – Вашият мост към финансова независимост и благосъстояние чрез инвестиции в имоти.
„Основахме Imvestia с непоколебимото убеждение, че инвестирането в недвижими имоти е ключов компонент от стратегията за постигане на финансовата свобода, за която всички мечтаем. Като инвеститори и дългогодишни участници на пазара, ние отлично познаваме ползите и потенциала на недвижимите имоти. Знаем, също така, какви рискове крие лекомисленото отношение и липсата на опит. Затова положихме сериозни усилия и създадохме инвестиционна компания, която да разчупи традиционните модели, да отключи затворени досега врати и да осигури атрактивни предложения на своите клиенти. С 34 години общ опит в сделките с имоти, страст и почтеност, ние ежедневно откриваме атрактивни възможности и създаваме стойност за нашите клиенти, инвеститори и обществото, в което живеем. Нека ви покажем как!“

Щелян Калчев и Георги Янков, www.imvestia.bg

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.