ДОМ VESTA

Imvestia > Блог > Имоти > ДОМ VESTA

ПРОДАДЕН!

Пленително и модерно 3-стайно жилище с божественото име „Vesta“. Престижната локация, очарователният интериор и функциалността на този мезонет допълват семейния уют и домашния офис за едно цялостно преживяване, като създават спокойствие и сигурност в така динамичното ежедневие на Столицата.

Апартаментът е част от съвременна тухлена сграда, построена в кв. Хиподрума през 2007 година. Имотът се намира на  9-тия етаж от 10, разположен върху площ от 113 кв. метра, със следното разпределение:

– първо ниво – всекидневна с модерен кухненски бокс и вградени уреди от висок клас, трапезария, тоалетна и стълбище.

 

– второ ниво – две южни спални (с възможност за създаване на 3-та стая) и тераса с безкрайна гледка, просторна баня с прозорец и тоалетна с кът за мокро помещение.

И на двете нива има тайни помещения – мечта за малки, големи и пораснали деца. Проектът е изпълнен от професионалисти с внимание към детайла, по авторски интериорен проект и с висококачествени материали, както всеки друг проект на IMVESTIA.
Овен всички други предимства е важно да се отбележи, че към имота има и подземен гараж.

Плюсове на имота:

  • Светъл и просторен дом на уникална локация
  • Завършен до ключ
  • Южна тераса за моментите на релакс
  • Възможност за създаване на обособен офис кът
  • Опция за преустройство в 4-стаен
  • Отопление и топла вода на ТЕЦ
  • Контролиран достъп в сградата
  • Асансьор
  • Отлична транспортна и социална инфраструктура
  • На метри от Военномедицинска Академия и в близост до Центъра
  • Възможност за покупка на втори гараж

 

ПРОПУСНИ ОПАШКАТА, НАУЧИ ПЪРВИ И ИЗБЕРИ!

За да преминете от мечтата към реалността, заявете Вашия интерес сега. Регистрирайте се и ще получавате първи известия за прогреса на проекта. А когато е готов за продажба, Вие ще научите приоритетно всички детайли и цената още преди жилището да бъде публикувано в публичното пространство.

За района:

Жилищният комплекс „Хиподрума“ е квартал в близост до центъра на град София и граничи с подобни на себе си реномирани квартали – кв. Медицинска академия (кв. Крива река), кв. Иван Вазов, кв. Стрелбище, кв. Бели брези, кв. Лагера. Притежава развита бизнес, културна, образователна и спортна инфрастуктура. На пешеходно разстояние от имота са разположени бизнес и административни сгради, офиси на банкови и застрахователни дружества, големи вериги търговски магазини, Медицинска академия, с прилижащите към нея лечебни заведения, редица учебни заведения, като сред тях са едни от най-предпочитаните училища и детски градини в града, много паркове и зелени площи, подходящи за спорт и разходка. Само на няколко минути с градски транспорт се намират емблематични за Столицата места и сгради: Софийски университет, НДК, Южен парк, плувен басейн Спартак, стадион Раковски, спортните съоражения в комплекс „Спортна София“ с прилежащия воден атракцион в парк Възраждане, както и редица музеи, театри и галерии, докосващи до историята, науката и изкуството.

Инфраструктурата в района е добре организирана и включва всички видове транспорт, осигуряващ бърз и лесен достъп до ключовите точки на града. До кв. Хиподрума са разположени три метростанции: Медицински университет, бул. България и бул. Цар Борис III/Красно село. Налични са множество линии на други превозни средства от градския транспорт:

  • трамваи № 4, 5, 7;
  • тролейбуси № 2, 8, 9;
  • автобуси № 63, 63, 72, 74, 76, 102, 204, 260, 604;

*Визуализациите представят идейния проект. При реализация са възможни разлики в цветовете и елементи от дизайна спрямо илюстрациите.

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.