ПРОДАДЕН

Imvestia > Блог > Имоти > ПРОДАДЕН

ПРОДАДЕН!

Двустаен апартамент в затворен комплекс. Апартаментът се състои от дневна зона с кухненски бокс (23,7 кв.м.), спалня (14,6 кв.м.), баня с тоалетна (3,7 кв.м.), мокро помещение (1,4 кв.м.) и тераса (3,3 кв.м.). Застроената площ на апартамента е 60.4 кв.м., а общата площ е 68.45 кв.м. Намира се на четвърти етаж (кота +8.85) от пет етажна сграда, като над апартамента няма покривни тераси. Апартаментът е вътрешен и осветен предимно до обяд тъй като е с изложение изток.

Идеята на комплексът e да осигури на своите собственици спокойствие, усещане за лукс и блясък в изключително тиха и спокойна среда! Личният персонал на комплекса ще се погрижи за всичко това.

Комплексът няма да ползва външна фирма за обслужване на комплекса, а лично ще се погрижи за вашето удобство, като ще разполага с лична жива охрана, портиер на рецепция, който ще се грижи за вашата поща, колети и съобщения да ги получавате винаги на време.

Комплексът ще разполага с техническо лице, което да поддържа градинската част, общите части целодневно, човек на който може да разчитате винаги.

Освен това ще осигури и хигиенист на пълен работен ден, който да поддържа общите части безупречно чисти ежедневно.

  • Съвременен, модерен облик, приятна атмосфера за живот, уют и спокойствие;
  • Просторна градина в сърцето на комплекса;
  • Детска площадка / Беседка;
  • Контрол за достъп, 24 часа физическа охрана, луксозен входен салон с портиер, видео наблюдение;
  • Общо помещение за велосипеди и детски колички;
  • Функционално вътрешно разпределение – добре обмислени вътрешни пространства без излишни загуби;
  • Максимално оптимизиран процент общи части;
  • Енергийна ефективност;
  • Газифицирана сграда;

В комплекса са проектирани са две жилищни сгради със съответно 5 жилищни етажа в сграда 1 и 6 жилищни етажа в сграда 2. Комплекса ще има общо 108 апартамента. За обекта са осигурени единични и двойни подземни гаражи и надземни паркоместа. В сутерена на сградата са предвидени и складови помещения. Отопление на газ. Срок за завършване март 2023г.

Таксата за поддръжка на комплекса е в размер на 1 лев на кв.м. на месец.

Сградата се намира в непосредствена близост до спирки на градски транспорт автобус 102, 294 и 280. В района има множество малки магазинчета, супермаркети, лечебни заведения, училища, детски градини, университети, нощни заведения и зелени площи. От комплекса се открива страхотна гледка към зелените площи на Национална спортна академия “Васил Левски”(НСА).

За повече информация се свържете с нас на:

0889 953 175
contact@imvestia.bg

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.