Пазарът на недвижими имоти в COVID-19 и промените в нагласите на инвеститорите

Imvestia > Блог > Uncategorized > Пазарът на недвижими имоти в COVID-19 и промените в нагласите на инвеститорите

Щелян Калчев – съосновател на иновативната агенция “Primo+” и съосновател на инвестиционна компания “IMVESTIA”, с презентация на тема “Пазарът на недвижими имоти в COVID-19 и промените в нагласите на инвеститорите” – Клуб на дизайнера, 30 юли, Cabana rooftop beach bar
https://www.facebook.com/events/1200143440318511/

Щелян е брокер/мениджър/консултант по инвестиици с 15-годишен опит в недвижимите имоти. Бакалавър по “Финанси” и с магистърска степен по “Икономика на недвижимата собственост”. Докторант в катедра “Недвижима собственост” в УНСС с дисертация на тема “Инвестиции в имоти”, където често води лекции на студенти по различни дисциплини.
Щелян и екипът му, от над 35 професионалисти, обслужват стотици клиенти всяка година, като им помагат да направят възможно най-добрата сделка, независимо дали купуват, продават, наемат или отдават под наем недвижим имот.
Съосновател на Primo+ Academy – водеща обучителна органзиация за брокери, мениджъри и собственици на агенции. Водещ на първото LIVE предаване за настоящи и бъдещи професионалисти в имотите “Следващото ниво с Щелян и Георги” .
В събитието на АИДБ “Интериори на открито” Щелян поема предизвикателството да бъде модератор на дискусията.


Очакваме ви.

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.