Еп.14: Основите на инвестиране в имоти – на какво учи курсистите си един опитен лектор-практик? Гост: Димитър Христов, Invest Pro

Imvestia > Блог > podcast > Еп.14: Основите на инвестиране в имоти – на какво учи курсистите си един опитен лектор-практик? Гост: Димитър Христов, Invest Pro

Как е най-добре да започнеш да инвестираш? От жаждата за придобиване на знание! А какво по-добре от детайлен курс, воден от практик с голям опит?

Димитър Христов, брокер и мениджър на екип в „Явлена“ с 9 години опит в сферата, и лектор на курса „Инвестиции в имоти“  е при нас, за да ни разкаже какво преподава на курсистите си. Според него инвестирането в недвижими имоти е монета с две страни – има редица предимства, но и недостатъци. Зависи от коя страна я гледаш. За едни това е бизнес на цифри, за други е емоция. Важно е да „имаш очи, за да видиш къде са скритите числа“. В епизод 14 Димитър споделя структурата на процеса, своите ТОП стратегии за печелене от имоти и разкрива как изглежда перфектната сделка. Разбива мита, че за да инвестираш в имоти ти е необходим собствен финансов ресурс. Най-ценният му съвет е: Не чакай и бъди смел!

Кой е Димитър Христов:

Димитър Христов е доказан специалист в сферата на недвижимите имоти. Работи активно в сектора от 2012 г. През последните 5 години е направил над 200 сделки, консултирал е хиляди купувачи и продавачи, а, за да подбере най-подходящите имоти за клиентите си, провежда между 900 и 1000 огледа на година. Димитър консултира редица строителни предприемачи в процеса по избор на парцел, определяне на цени, стратегия за продажба и пазарна реализация. Г-н Христов има бакалавърска степен по Финанси и е магистър по Международни икономически отношения. Сертифициран е от най-голямата американска търговска организация – National Association of Realtors (NAR) с The Accredited Buyer’s Representative (ABR®) и The Seller Representative Specialist (SRS). Отличен е в класацията на Дарик радио за успешно реализирали се млади българи – “40 до 40”.

Ето всички теми от епизод 14:

 • Как се роди идеята за курса „Инвестиции в Имоти“?
 • Кои са начините за печелене от имоти?
 • Какво трябва да направи човек, след като реши, че иска да бъде инвеститор?
 • Как изглежда инвестиционният процес?
 • Как избираме стратегия, локация, вид имоти и други важни компоненти на сделката?
 • Как да инвестираме без наличен капитал?
 • От какви специалисти се състои екипа на инвеститора?
 • С какви представи влизат хората в инвестирането? Има ли разлики между очакванията и реалността?
 • Какво пречи на хората да започнат да инвестират, според наблюденията му от курса?
 • И много други!
   

✅ Абонирайте се за нашия инвестиционен нюзлетърhttps://imvestia.bg/#newsletterhome
✅ Последвайте ни във Facebook
✅ Абонирайте за канала ни в YouTube
✅ Слушайте ни в подкаст платформите: Apple podcasts, Spotify  SpeakeriHeartRadioGoogle PodcastsCastboxDeezer и Podchaser.

 

УДАРЕТЕ ПО ЕДНО РАМО!Влезте в Apple Podcast, напишете ни отзив и ни дайте оценка! Отнема секунди, а за нас ще бъде много ценно. Може да го направите тук.Ако познавате инвеститор в имоти, който е постигнал успехи и е готов да ги сподели, пише ни с препоръка за гост на contact@imvestia.bgТози подкаст достига до Вас благодарение на IMVESTIA – Вашият мост към финансова независимост и благосъстояние чрез инвестиции в имоти.
„Основахме Imvestia с непоколебимото убеждение, че инвестирането в недвижими имоти е ключов компонент от стратегията за постигане на финансовата свобода, за която всички мечтаем. Като инвеститори и дългогодишни участници на пазара, ние отлично познаваме ползите и потенциала на недвижимите имоти. Знаем, също така, какви рискове крие лекомисленото отношение и липсата на опит. Затова положихме сериозни усилия и създадохме инвестиционна компания, която да разчупи традиционните модели, да отключи затворени досега врати и да осигури атрактивни предложения на своите клиенти. С 34 години общ опит в сделките с имоти, страст и почтеност, ние ежедневно откриваме атрактивни възможности и създаваме стойност за нашите клиенти, инвеститори и обществото, в което живеем. Нека ви покажем как!“

Щелян Калчев и Георги Янков, www.imvestia.bg

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.