Еп.28: Забогатявай с имоти. Гост: Димитър Калайджиев

Imvestia > Блог > podcast > Еп.28: Забогатявай с имоти. Гост: Димитър Калайджиев

В епизод 28 на “Банкноти от имоти” Ви срещнахме с Димитър Калайджиев – основател на агенцията за недвижими имоти Building Box, инвеститор, лектор на семинари, консултант, автор на първата книга за брокери в България. В епизода той споделя за кариерата си от самото начало, за отделянето от семейния бизнес, за търсенето на “неговия” път, за предизвикателствата, пробите и грешките. Димитър е в бизнеса с недвижими имоти вече 9 години. Ръководи екип от над 50 души в София и Пловдив, консултира и обучава нови брокери.
Кои са нещата, които са го задържали в бизнеса и са го амбицирали да остане? Какви са първите му стъпки в инвестициите? На кои стратегии разчита и обича да използва? Това са само част от въпросите, на които ще получите отговори. Разговорът се задълбочава около въпроса “Може ли да се забогатее с имоти?”, но и по-важното – как? Според Митко, вълшебно хапче за това няма, но за сметка на това, има екип, който да бъде да теб и да ти помогне да направиш една сделка наистина успешна!

 

Ето някои от точките, които обсъдихме с Димитър:

1.     Кой е „вкарал” Димитър в бизнеса с имоти, как е решил да започне и кое го е мотивирало да продължи?

2.     Какво го провокира да напише първата книга за брокери в България?

3.     Какъв е графикът на един собственик на агенция за недвижими имоти с офиси в два града, консултант, лектор и не на последно място мъж и баща?

4.     Защо хората да инвестират в имоти и за кого не е тази “игра”?

5.     Какви знания и умения трябва да има инвеститорът, за да бъде успешен?

6.     Коя е първата книга, която трябва да прочете един бъдещ инвеститор?

7.     Кои са любимите инвестиционни стратегии на Димитър?

8.     Кога е била първата му инвестиционна сделка и колко е спечелил от нея?

9.     Как изглежда процесът на fix & flip стратегията?

10.  Какви са прогнозите на Димитър за пазара на недвижими имоти?

11.  Кое смята, че е най-трудно на курсистите му от семинара „Забогатявай с имоти” и къде се провалят като инвеститори?

12.  Какви жертви е направил за да постигне всичко до момента?

13.  Какво е научил за хората от участието си в предаването „Фермата”?

 

Кой е Димитър Калайджиев:

Димитър Калайджиев е основател на компанията Building Box. Започва кариерата си в недвижими имоти на 19 годишна възраст и вече 9 години успешно управлява екип от над 50 човека. Организатор е на семинари на тема “Забогатявай с имоти”, организира консултации и обучения на други агенции и е автор на единствената книга за брокери в България “Прави сделки като луд”. Специализиран е в Project Management за инвеститори ново строителство, както и във fix & flip на инвестиционни имоти.

За връзка с госта: facebook профилът му

*Подкастът е само за информационни цели. Той не трябва да се разглежда като основа за инвестиционни решения. Преди да направите каквато и да е инвестиция, трябва внимателно да потърсите независим правен, данъчен и счетоводен съвет. За повече информация посетете сайта ни: www.imvestia.bg/legal

✅ Абонирайте се за нашия инвестиционен нюзлетърhttps://imvestia.bg/#newsletterhome
✅ Последвайте ни във Facebook
✅ Абонирайте за канала ни в YouTube
✅ Слушайте ни в подкаст платформите: Apple podcasts, Spotify  SpeakeriHeartRadioGoogle PodcastsCastboxDeezer и Podchaser.

 

УДАРЕТЕ ПО ЕДНО РАМО!
Влезте в Apple Podcast, напишете ни отзив и ни дайте оценка! Отнема секунди, а за нас ще бъде много ценно. Може да го направите тук.Ако познавате инвеститор в имоти, който е постигнал успехи и е готов да ги сподели, пише ни с препоръка за гост на contact@imvestia.bgТози подкаст достига до Вас благодарение на IMVESTIA – Вашият мост към финансова независимост и благосъстояние чрез инвестиции в имоти.
„Основахме Imvestia с непоколебимото убеждение, че инвестирането в недвижими имоти е ключов компонент от стратегията за постигане на финансовата свобода, за която всички мечтаем. Като инвеститори и дългогодишни участници на пазара, ние отлично познаваме ползите и потенциала на недвижимите имоти. Знаем, също така, какви рискове крие лекомисленото отношение и липсата на опит. Затова положихме сериозни усилия и създадохме инвестиционна компания, която да разчупи традиционните модели, да отключи затворени досега врати и да осигури атрактивни предложения на своите клиенти. С 34 години общ опит в сделките с имоти, страст и почтеност, ние ежедневно откриваме атрактивни възможности и създаваме стойност за нашите клиенти, инвеститори и обществото, в което живеем. Нека ви покажем как!“

Щелян Калчев и Георги Янков, www.imvestia.bg

 

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.