ДОМ МАРИНА

Imvestia > Блог > Имоти > ДОМ МАРИНА

ПРОДАДЕН!

Дом „Марина“ е новата перла в сърцето на Южна София, находящ се в гр. София, кв. Борово.

За района:

В квартал „Борово“ има детска градина, училища: 34-то СОУ „Стою Шишков“, Профилирана гимназия с изучаване на английски език, Софийска езикова гимназия и 36-о СОУ „Максим Горки“.

В квартала се намира и районната XX поликлиника, пощенска станция 1680, много магазини и супермаркети.

На последната спирка на тролейбус №9 е разположен пазар „Борово“, а на кръстовището на бул. „България“ и ул. „Тодор Каблешков“ се намира магазив на „Билла“ и мол „България“.

В югоизточната си част квартал „Борово“ граничи с бул. „България“, което го прави комуникативен и бързо достъпен до центъра на София и Околовръстно шосе. Линиите на градския транспорт, които могат да се използват за към и от кв. „Борово“ са: трамвай 7, който свързва квартала директно с НДК, централните части, както и с Централна гара;тролейбуси № 2 и 9, които правят връзката на квартала с централната и североизточната част на София; автобуси № , 64, 73, 83.102,204,304 В квартал „Борово“ има детска градина, училища: 34-то СОУ „Стою Шишков“, Профилирана гимназия с изучаване на английски език, Софийска езикова гимназия и 36-о СОУ „Максим Горки“.

В квартала се намира и районната XX поликлиника, пощенска станция 1680, много магазини и супермаркети.

 

*Визуализациите представят идейния проект. При реализация са възможни разлики в цветовете и елементи от дизайна спрямо илюстрациите. Имотът се продава полуобзаведен – само с оборудвана кухня.

 

За имота:

Апартамента е двустаен преустроен на тристаен на етаж 1 в панелен блок 221, квадратура по документ за собственост е 57 кв.м. без двете тераси, след усвояването им е около 65 кв.м..

Разпределение:

  • коридор, баня с тоалетна, отделна тоалетна, спалня с усвоена тераса/ детска/, втора спалня, килер, хол с кухня с втора усвоена тераса.
  • Отопление с ТЕЦ,
  • изложение юг/север.
  • След основен ремонт, сменена дограма, сменени ВИК и ел. инсталация, външна топлоизолация, окабелен за СОТ, шпакловани и боядисани стени, подове на паркет и гранитогрес.

 

Предимства на жилището:

Апартаментът разполага с функционално разпределение, което го превръща в един прекрасен семеен имот. Отопление е решено посредством централно парно, което обезпечава студените дни. Изложението му позволява да има и слънчеви и по- хладни стаи, качествените ремонтни дейности както и материалите, които се използват гарантират на новите собственици :СТИЛ, ЕЛЕГАНСТНОСТ и НУЛЕВА допълнителна инвестиция!

 

Ще бъде завършен и обзаведен по стандарт на IMVESTIA с напълно оборудвана кухня.

Към имота има мазе, добре поддържан вход, заключваща се врата, видео наблюдение.

 

 

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.