Еп.8: Дясната ръка на богатия инвеститор. Гост Георги Янков

Imvestia > Блог > podcast > Еп.8: Дясната ръка на богатия инвеститор. Гост Георги Янков

Всеки доказан инвеститор има зад гърба си ефективен екип от професионалисти, които се грижат за успешните му сделки. Един от тях е изключително важен. От нея/него може да забогатееш, но може и рязко да обеднееш. Брокерът, обичан или мразен, е дясната ръка на всеки ефективен инвеститор. Мястото на този професионалист, правилно подбран, отлично инструктиран и регулярно използван, е навсякъде в инвестиционния процес. От създаване на стратегията, през избора на имот и сделката за покупка, та чак до ремонтните дейности и продажбата на актива, личният брокер може да бъде безценен- многократно да надвишава цената си или да е без всякаква ценност. Ключът е в правилния избор!

 

В епизод 8 ни гостува Георги Янков, жива легенда в бизнеса с имоти и професионалист с 18-годишен опит в бранша. Георги е работил със стотици инвеститори – от малките до големите фондове, които влагат десетки милиони в недвижими вещи. Използвайки неговия богат теоретичен (Георги е магистър „Бизнес с имоти“ и е докторант в катедра „Недвижима собственост“ в УНСС) и практически опит, влизаме в сериозна дискусия за нуждата от професионален брокер при инвестиране в имоти. Той разкрива с какви инструменти най-ефективно може да помогне брокера и как клиента му може да спечели; споделя за плюсовете и минусите при работа с личен агент; как да я/го откриете; какви въпроси да зададете и да установите дали това е правилният за вас избор; как да се предпазите от мързеливи и некомпетентни посредници и дава безценни съвети за ползотворна работа. Не пропускаме да обсъдим и цената на услугата, която не е малка като абсолютна стойност.

 

Ето всички теми от епизод 8:

  • Да правиш инвестиционни сделки сам VS да ползваш правилния брокер
  • Кои са конкретните задачи на брокера и какво да изискваме от него, за да си заслужи комисионата
  • Необходимостта от конкретни цели и стратегия, яснота за общата доходност
  • Важността на правилното ценообразуване при покупка, продажба или наем
  • Елементите на маркетинга, който ни води купувачи
  • Как да преговаряме за най-добри условия на сделка
  • Скоростта на действие- основен елемент в сделките
  • Как да откриваме оферти „под масата“
  • Защо е важно да познаваш района, в който купуваш и продаваш
  • Специфични въпроси за „отсяване на плявата“ и избор на най-добрия кандидат-посредник
  • Най-добрите начини да намерим брокер
  • Защо е важно да имаме партньор, който одобряваме и като човек
  • Ролята на професионалната култура и работна етика в бизнес взаимоотношенията
  • Превенция на потенциални проблеми
  • Разликата между брокер на имоти за лично ползване и такъв с инвестиционна цел
  • Какво е буфер и защо ти е нужен такъв
  • И тонове безценна информация, поднесена на разбираем език с конкретни примери.

 

Молим за извинение за техническите проблеми, които на моменти влошават качеството на звука в епизода. 🙏

 

✅ Абонирайте се за нашия инвестиционен нюзлетърhttps://imvestia.bg/#newsletterhome
✅ Последвайте ни във Facebook
✅ Абонирайте за канала ни в YouTube
✅ Слушайте ни в подкаст платформите: Apple podcasts, Spotify и Speaker 

 

Kой е Георги Янков: Георги е специалист с 18-годишен опит в сделките с недвижими имоти. Той е съосновател на Imvestia, управляващ съдружник и мениджър в агенциия за недвижими имоти Primo+. С екипа му от над 35 човека са осъществили хиляди транзакции за покупко-продажби и наеми в България. От 2006 година е сертифициран брокер от Национално Сдружение „Недвижими Имоти“.

Георги е лектор на теми “продажби” и “недвижима собственост” с международен опит. Притежава бакалавърска степен по финанси и магистърска – по специалност “Бизнес с недвижими имоти” от УНСС. Към момента е докторант в катедра “Недвижима собственост”.

Съосновател на Primo+ Academy – водеща обучителна органзиация за брокери, мениджъри и собственици на агенции. Водещ на първото LIVE предаване за настоящи и бъдещи професионалисти в имотите “Следващото ниво с Щелян и Георги”.

 

УДАРЕТЕ ПО ЕДНО РАМО!

Влезте в Apple Podcast, напишете ни отзив и ни дайте оценка! Отнема секунди, а за нас ще бъде много ценно. Може да го направите тук.

 

Ако познавате инвеститор в имоти, който е постигнал успехи и е готов да ги сподели, пишете ни с препоръка за гост на contact@imvestia.bg

 

Този подкаст достига до Вас благодарение на IMVESTIA (с хипер линк)- Вашият мост към финансова независимост и благосъстояние чрез инвестиции в имоти.

 

„Основахме Imvestia с непоколебимото убеждение, че инвестирането в недвижими имоти е ключов компонент от стратегията за постигане на финансовата свобода, за която всички мечтаем. Като инвеститори и дългогодишни участници на пазара, ние отлично познаваме ползите и потенциала на недвижимите имоти. Знаем, също така, какви рискове крие лекомисленото отношение и липсата на опит. Затова положихме сериозни усилия и създадохме инвестиционна компания, която да разчупи традиционните модели, да отключи затворени досега врати и да осигури атрактивни предложения на своите клиенти. С 34 години общ опит в сделките с имоти, страст и почтеност, ние ежедневно откриваме атрактивни възможности и създаваме стойност за нашите клиенти, инвеститори и обществото, в което живеем. Нека ви покажем как!“ Щелян Калчев и Георги Янков, www.imvestia.bg

 

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.