Еп. 27: Как да определим цената на инвестиционен имот, за да спечелим максимално от сделката? Гост: Александър Дяков

Imvestia > Блог > podcast > Еп. 27: Как да определим цената на инвестиционен имот, за да спечелим максимално от сделката? Гост: Александър Дяков

Спринт или маратон? Еднократно събитие или бизнес за цял живот? Маратон. Бизнес за цял живот. Начин на живот. Религия! Това бихме казали ние, ако ни попитат какъв е смисълът на инвестирането в недвижима собственост. Тогава има смисъл, има прогрес, има удоволствие, има наследство. Но ако го вплитаме като златна нишка в нашия живот и планираме да го правим с години, как може да гарантираме, че ще имаме повторяеми и прогнозируеми резултати? С ясни цели, конструиран процес и изградени системи. Хаосът не е опция, да разчитаме на късмета не е вариант, да се молим на всички богове не е за умните инвеститори. Трябва ни модел и знания. Имаме нужда от яснота, за да не се лутаме и да се чувстваме безпомощни.

Едни от големите проблеми на днешния имотен пазар са малкото добри оферти и много високите цени. На колко да купим, за да „ни излязат“ сметките? Колко да похарчим, за да спечелим? Как да определим цената, на която хем да има сделка, хем да не сме изложени на огромен риск от финансова катастрофа? Отговорите на тези въпроси идват с днешния ни гост- Александър Дяков. Той е опитен инвеститор в жилищни проекти и създател на онлайн курс за определяне на инвестиционна стойност за покупка на доходоносен имот. В този епизод разкриваме съдържанието на курса и влизаме в много релевантни теми. Ето някои от точките, които обсъдихме с Александър:

 

  1. С какво се занимава Александър, как е започнал и какво го е мотивирало?
  2. Какъв опит има като инвеститор в имоти?
  3. Как се роди идеята за курса, какво представлява той, включително колко часа е и каква е целта му?
  4. Каква е изненадата на Александър за всички наши зрители и слушатели?
  5. Кое затрудни Александър най-много в процеса на създаването му?
  6. Кои са 4-те стълба на богатството, създадено от недвижима собственост?
  7. Кои са любимите инвеститорски принципи на автора?
  8. Кои са ключовите индикатори за измерване представянето на една инвестиция?
  9. Какво е риск при инвестирането, видовете му, фактори и как го управляваме?
  10. Какво представлява моделът за намиране на „инвестиционна стойност“?
  11. За какво най-често питат клиентите на Александър?
  12. Вдъхновяваща история на негов клиент в ролята му на инвеститор.
  13. Кои са най-често срещаните грешки, които допускат стартиращите инвеститори?
  14. Кои части от процеса на инвестиране затрудняват най-много инвеститорите?
  15. Как нашите зрители да се свържат с госта?

 

Въпроси за всеки гост:

  1. Какъв съвет даваш на всеки начинаещ инвеститор ИЛИ какво ти се искаше да знаеш, преди да започнеш?
  2. Кои инвестиционни имоти имат най-светло бъдеще?
  3. Любимата ти бизнес или инвестиционна книга?
  4. Кои са най-големите ти грешки?
  5. С какво искаш да бъдеш запомнен?
  6. Контакт с теб?

Кой е Александър Дяков:

Александър Дяков е онлайн предприемач и инвеститор в стойност. Създател е на ForumFinansi.com. През последните няколко години е изградил специализирани и практични финансови и инвестиционни курсове и материали, в които споделя своя опит, който е придобил през годините.
Помага на клиентите си да постигнат удовлетворяващи инвестиционни резултатите, като фокусът му е да направи така, че парите им да работят по възможно най-добър начин за тях.
Има над 15 годишен опит в широк спектър от инвестиции във финансови и реални активи, като специализира в бизнес и инвестиционното оценяване. А любим негов инвестиционен клас активи са недвижимите имоти.

ВАЖНО!!: За всички наши зрители/слушатели Александър направи код за 25% отстъпка от цената на курса му “Намиране на инвестиционната стойност на имота”, който ще е валиден до 17.05.22 г.! Kодът е „БАНКНОТИ“ и се въвежда в полето за промо код. 

За връзка с госта: aleksandardyakov.com

*Подкастът е само за информационни цели. Той не трябва да се разглежда като основа за инвестиционни решения. Преди да направите каквато и да е инвестиция, трябва внимателно да потърсите независим правен, данъчен и счетоводен съвет. За повече информация посетете сайта ни: www.imvestia.bg/legal

✅ Абонирайте се за нашия инвестиционен нюзлетърhttps://imvestia.bg/#newsletterhome
✅ Последвайте ни във Facebook
✅ Абонирайте за канала ни в YouTube
✅ Слушайте ни в подкаст платформите: Apple podcasts, Spotify  SpeakeriHeartRadioGoogle PodcastsCastboxDeezer и Podchaser.

 

УДАРЕТЕ ПО ЕДНО РАМО!
Влезте в Apple Podcast, напишете ни отзив и ни дайте оценка! Отнема секунди, а за нас ще бъде много ценно. Може да го направите тук.Ако познавате инвеститор в имоти, който е постигнал успехи и е готов да ги сподели, пише ни с препоръка за гост на contact@imvestia.bgТози подкаст достига до Вас благодарение на IMVESTIA – Вашият мост към финансова независимост и благосъстояние чрез инвестиции в имоти.
„Основахме Imvestia с непоколебимото убеждение, че инвестирането в недвижими имоти е ключов компонент от стратегията за постигане на финансовата свобода, за която всички мечтаем. Като инвеститори и дългогодишни участници на пазара, ние отлично познаваме ползите и потенциала на недвижимите имоти. Знаем, също така, какви рискове крие лекомисленото отношение и липсата на опит. Затова положихме сериозни усилия и създадохме инвестиционна компания, която да разчупи традиционните модели, да отключи затворени досега врати и да осигури атрактивни предложения на своите клиенти. С 34 години общ опит в сделките с имоти, страст и почтеност, ние ежедневно откриваме атрактивни възможности и създаваме стойност за нашите клиенти, инвеститори и обществото, в което живеем. Нека ви покажем как!“

Щелян Калчев и Георги Янков, www.imvestia.bg

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.