Еп.24: Да проектираш и ремонтираш имоти за по-висока печалба. Гост инж. Генчо Гоев, GOEV Design

Imvestia > Блог > podcast > Еп.24: Да проектираш и ремонтираш имоти за по-висока печалба. Гост инж. Генчо Гоев, GOEV Design

Инж. Генчо Гоев е едно от най-известните имена сред интериорните дизайнери в България. Започва кариерата си през 2004-та и през годините работи по емблематични жилищни и търговски обекти- индивидуални сгради, жилищни комплекси, молове, бизнес паркове, магазини и заведения, апартаменти и бизнес помещения. Сред имената на клиентите му се открояват BOSS, Roca, DENYL, APOLON, Pierre Cardin, Takeaway и други лидери в различни браншове, както и множество индивидуални клиенти. Генчо е основател и собственик на националната платформа за интериорен и продуктов дизайн DIBLA. Дотук звучи като визитка на проектант…Така е, но момент! Генчо е инвеститор в имоти, жилищни и търговски- от апартаменти през къщи за гости до клиники, с няколко милиона оборот и е дизайнер по проекти на много други инвеститори, които купуват недвижима собственост с цел печалба. Той смята, че добрият проект, планиран и бюджетиран правилно, прави имота по-конкурентен и рентабилен. Явно го прави много добре, съдейки по резултатите на клиентите му… Как? Ще разберете в еп. 24!

 

1.     Кой е Генчо и как започва бизнеса си?

2.     Кое го стимулира да се превърне в инвеститор в имоти?

3.     Защо първата му лична сделка е била в… Русе, какво е анализирал и кой му е помогнал с вътрешна информация?

4.     Защо е важно да започнеш проектирането с точен бюджет за ремонт, а не просто да търсиш впечатляващ дизайн?

5.     За важността да познаваш начина на мислене на купувача, за да създадеш по-печеливша инвестиция.

6.     Как изглежда процеса от А до Я при неговите клиенти-инвеститори?

7.     Кои са най-важните принципи в работата му?

8.     Какво харесват най-много в едно ремонтирано жилище купувачите и как да им го дадем?

9.     Какви статистически данни използва, за да взема инвестиционни решения?

10.  Как постига 30% печалба от инвестициите си?

11.  Каква е разлика в манталитета на бедните и богатите според неговия опит?

12.  Какъв е смисълът на живота и инвестирането като цяло?

13.  За големите грешки в работата му…

14.  Кога да спреш да инвестираш и защо е важно да знаеш?

15.  Въпроси от зрители и техните отговори от Генчо

…И още десетки ценни парчета от пъзела на успешното инвестиране в имоти.

За връзка с госта: https://goev-design.com/

✅ Абонирайте се за нашия инвестиционен нюзлетърhttps://imvestia.bg/#newsletterhome
✅ Последвайте ни във Facebook
✅ Абонирайте за канала ни в YouTube
✅ Слушайте ни в подкаст платформите: Apple podcasts, Spotify  SpeakeriHeartRadioGoogle PodcastsCastboxDeezer и Podchaser.

 

УДАРЕТЕ ПО ЕДНО РАМО!
Влезте в Apple Podcast, напишете ни отзив и ни дайте оценка! Отнема секунди, а за нас ще бъде много ценно. Може да го направите тук.Ако познавате инвеститор в имоти, който е постигнал успехи и е готов да ги сподели, пише ни с препоръка за гост на contact@imvestia.bgТози подкаст достига до Вас благодарение на IMVESTIA – Вашият мост към финансова независимост и благосъстояние чрез инвестиции в имоти.
„Основахме Imvestia с непоколебимото убеждение, че инвестирането в недвижими имоти е ключов компонент от стратегията за постигане на финансовата свобода, за която всички мечтаем. Като инвеститори и дългогодишни участници на пазара, ние отлично познаваме ползите и потенциала на недвижимите имоти. Знаем, също така, какви рискове крие лекомисленото отношение и липсата на опит. Затова положихме сериозни усилия и създадохме инвестиционна компания, която да разчупи традиционните модели, да отключи затворени досега врати и да осигури атрактивни предложения на своите клиенти. С 34 години общ опит в сделките с имоти, страст и почтеност, ние ежедневно откриваме атрактивни възможности и създаваме стойност за нашите клиенти, инвеститори и обществото, в което живеем. Нека ви покажем как!“

Щелян Калчев и Георги Янков, www.imvestia.bg

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.