Еп.12: Стартиране и управление на строително-инвестиционен бизнес. Гост: Ивайло Митев, Управител на IDEA HOME

Imvestia > Блог > podcast > Еп.12: Стартиране и управление на строително-инвестиционен бизнес. Гост: Ивайло Митев, Управител на IDEA HOME

Не познаваме много хора, които на 28 годишна възраст могат да загубят половин милион лева и въпреки това да продължат да се борят и да изграждат бизнес, в който горят и вярват – инвестиции, строителство и имоти. Гостът ни днес, разказва как е преминал пътят му в строително инвестиционния бизнес през последните 17 години.

 

В епизод 12 ни гостува Ивайло Митев, управител на IDEA HOME. Компанията, която той управлява е наложена, като един от най-качествените изпълнители на жилищни проекти на пазара в гр. София. Изследвайки пътя, по който е преминал Ивайло Митев ще разберем кои са основните задачи, които трябва да реши всеки предприемач в строително-инвестиционния бизнес.

 

В епизодът ще чуете детайли от кухнята на недвижимите имоти, как да преценяваме бизнес риск, как да управляваме бизнес за милиони и още и още. Ето повечето от темите на епизода:

 

  1. Как се стартира бизнес за милиони, когато си на 25?
  2. Кои са ключовите думи, около които трябва да изградите бизнеса си?
  3. Каква е нагласата на предприемача, когато цифрите в бизнеса не са десетки хиляди, не са стотици хиляди, а са милиони?
  4. Какви инструменти се използват за контрол на щетите и управление на риска?
  5. Как се управляват субективните фактори в един бизнес – тези, върху които нямаме контрол?
  6. Къде са най-големите рискове в строително-инвестиционния бизнес?
  7. Кога си готов да скалираш бизнеса си? Трябва ли и кога да преминаваме от единични сделки към по-мащабни проекти?
  8. Коя е най-изненадващата и фрапантна ситуация в кариерата на Ивайло?✅ Абонирайте се за нашия инвестиционен нюзлетърhttps://imvestia.bg/#newsletterhome
    ✅ Последвайте ни във Facebook
    ✅ Абонирайте за канала ни в YouTube
    ✅ Слушайте ни в подкаст платформите: Apple podcasts, Spotify и Speaker

     


    УДАРЕТЕ ПО ЕДНО РАМО!
    Влезте в Apple Podcast, напишете ни отзив и ни дайте оценка! Отнема секунди, а за нас ще бъде много ценно. Може да го направите тук.Ако познавате инвеститор в имоти, който е постигнал успехи и е готов да ги сподели, пише ни с препоръка за гост на contact@imvestia.bgТози подкаст достига до Вас благодарение на IMVESTIA – Вашият мост към финансова независимост и благосъстояние чрез инвестиции в имоти.
    „Основахме Imvestia с непоколебимото убеждение, че инвестирането в недвижими имоти е ключов компонент от стратегията за постигане на финансовата свобода, за която всички мечтаем. Като инвеститори и дългогодишни участници на пазара, ние отлично познаваме ползите и потенциала на недвижимите имоти. Знаем, също така, какви рискове крие лекомисленото отношение и липсата на опит. Затова положихме сериозни усилия и създадохме инвестиционна компания, която да разчупи традиционните модели, да отключи затворени досега врати и да осигури атрактивни предложения на своите клиенти. С 34 години общ опит в сделките с имоти, страст и почтеност, ние ежедневно откриваме атрактивни възможности и създаваме стойност за нашите клиенти, инвеститори и обществото, в което живеем. Нека ви покажем как!“Щелян Калчев и Георги Янков, www.imvestia.bg

 

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.