ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В МАЛИНОВА ДОЛИНА

Imvestia > Блог > Имоти > ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В МАЛИНОВА ДОЛИНА

ПРОДАДЕН!

Двустаен апартамент в затворен комплекс в кв. Малинова долина. Апартаментът се състои от дневна зона с кухненски бокс (23,7 кв.м.), спалня (14,6 кв.м.), баня с тоалетна (3,6 кв.м.), мокро помещение (1,4 кв.м.) и тераса (3,9 кв.м.). Застроената площ на апартамента е 61.7 кв.м., а общата площ е 68.8 кв.м. Намира се на втори етаж (кота +2.95) от шест етажна сграда, като над апартамента няма покривни тераси. Апартаментът е вътрешен и осветен предимно до следобяд тъй като е с изложение запад и гледа към вътрешният двор. Към апартамента може да се закупи допълнително паркомясто.

Идеята на комплексът е да осигури на своите собственици спокойствие, усещане за лукс и блясък в изключително тиха и спокойна среда! Личният персонал на комплекса ще се погрижи за всичко това.

Комплексът няма да ползва външна фирма за обслужване на комплекса, а лично ще се погрижи за вашето удобство. Ще разполага с лична жива охрана, портиер на рецепция, който ще се грижи за вашата поща, колети и съобщения да ги получавате винаги на време. Ще разполага с техническо лице, което да поддържа градинската част, общите части целодневно, човек на който може да разчитате винаги, ще осигури хигиенист на пълен работен ден, който да поддържа общите части безупречно чисти ежедневно.

  • Съвременен, модерен облик, приятна атмосфера за живот, уют и спокойствие;
  • Просторна градина в сърцето на комплекса;
  • Детска площадка / Беседка;
  • Контрол за достъп, 24 часа физическа охрана, луксозен входен салон с портиер, видео наблюдение;
  • Общо помещение за велосипеди и детски колички;
  • Функционално вътрешно разпределение – добре обмислени вътрешни пространства без излишни загуби;
  • Максимално оптимизиран процент общи части;
  • Енергийна ефективност;
  • Газифицирана сграда;

В комплекса са проектирани са две жилищни сгради със съответно 5 жилищни етажа в сграда 1 и 6 жилищни етажа в сграда 2. Комплекса ще има общо 108 апартамента. За обекта са осигурени единични и двойни подземни гаражи и надземни паркоместа. В сутерена на сградата са предвидени и складови помещения. Отопление на газ. Срок за завършване: 2023г.

Таксата за поддръжка на комплекса е в размер на 1 лев на кв.м. на месец.

Сградата се намира в непосредствена близост до спирки на градски транспорт автобус 102, 294 и 280. В района има множество малки магазинчета, супермаркети, лечебни заведения, училища, детски градини, университети, нощни заведения и зелени площи. От комплекса се открива страхотна гледка към зелените площи на Национална спортна академия “Васил Левски”(НСА).

За повече информация се свържете с нас на:

0889 953 175
contact@imvestia.bg

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.