Еп.15: 4х4 – четири различни инвестиционни стратегии за четири различни имота. Гост Кристиян Колев.

Imvestia > Блог > podcast > Еп.15: 4х4 – четири различни инвестиционни стратегии за четири различни имота. Гост Кристиян Колев.

Този епизод ще ви докаже, че всеки може да успее и зад всеки проблем се крие възможност. Само трябва да умеете да откривате потенциала в една сделка и да имате настройка за превръщане на дефекта в ефект.

За да печелиш от недвижими имоти, не трябва да живееш в най-големите български градове. Може да инвестираш навсякъде, където има потенциал и сметките излизат. Другото важно нещо е да си постоянен, дори и на по-бавна скорост.

Кристиян Колев е на 32 години и живее в гр. Габрово. Започва да инвестира случайно, но продължава съзнателно. Как изглежда пътят му? В еп. 15 гостът ни разказва как е инвестирал в 4 тотално различни имота (и по вид, и по тип), използвайки 4 коренно различни стратегии. Многообразието на сделките му върви ръка за ръка с разнообразие от начини за финансиране, доходност, възвръщаемост, подходи, казуси и възможности. Днес ще научите много, но по-специално какво е owner’s financing (от англ.- финансиране от собственик) и как продавача става кредитор на купувача, замествайки банката. Затегнете коланите, защото с Кристиян ще ви разтърсим от детайлна информация и изненадващи събития! Другите теми са:

    • Кой е Кристиян Колев и как влиза в бизнеса с имоти?
    • Кои са показателите, които определят една сделка като добра?
    • Как изглежда инвестиционният процес?
    • Как избираме стратегията, която да използваме за всеки имот?
    • Рефинансирането като източник на свеж капитал.
    • Подробен анализ на всяка една от сделките му с конкретни финансови параметри.
    • Да индексираме ли наема ежегодно и на какъв принцип да го правим?
    • Какво е house hacking?
    • Как да рефинансираме кредит, за да подсигурим капитал за други инвестиции?
    • Кои са трудностите, с които се сблъсква един инвеститор?
    • И много други!

Кой е Кристиян Колев:

По призвание Кристиян Колев е предприемач. Стартирал е множество бизнеси в различни сектори. Някои от тях успешни, някои пълен провал. Според него в бизнеса трябва да имаме висок толеранс към риска и загубата, но рискът може да бъде намален с добра подготовка и проучване. Неща, които научава по трудния начин и за които плаща висока цена. Има влечение към инвестирането в недвижими имоти, но за момента го приема като хоби, въпреки че има 3 сделки с недвижими имоти през последните 6 месеца. Първите два имота, които купува 2016 и 2018 година са били за лично ползване, но вижда потенциал в тях като инвестиционни имоти и в последствие се оказват печеливши сделки.

✅ Абонирайте се за нашия инвестиционен нюзлетърhttps://imvestia.bg/#newsletterhome
✅ Последвайте ни във Facebook
✅ Абонирайте за канала ни в YouTube
✅ Слушайте ни в подкаст платформите: Apple podcasts, Spotify  SpeakeriHeartRadioGoogle PodcastsCastboxDeezer и Podchaser.

 

УДАРЕТЕ ПО ЕДНО РАМО!Влезте в Apple Podcast, напишете ни отзив и ни дайте оценка! Отнема секунди, а за нас ще бъде много ценно. Може да го направите тук.Ако познавате инвеститор в имоти, който е постигнал успехи и е готов да ги сподели, пише ни с препоръка за гост на contact@imvestia.bgТози подкаст достига до Вас благодарение на IMVESTIA – Вашият мост към финансова независимост и благосъстояние чрез инвестиции в имоти.
„Основахме Imvestia с непоколебимото убеждение, че инвестирането в недвижими имоти е ключов компонент от стратегията за постигане на финансовата свобода, за която всички мечтаем. Като инвеститори и дългогодишни участници на пазара, ние отлично познаваме ползите и потенциала на недвижимите имоти. Знаем, също така, какви рискове крие лекомисленото отношение и липсата на опит. Затова положихме сериозни усилия и създадохме инвестиционна компания, която да разчупи традиционните модели, да отключи затворени досега врати и да осигури атрактивни предложения на своите клиенти. С 34 години общ опит в сделките с имоти, страст и почтеност, ние ежедневно откриваме атрактивни възможности и създаваме стойност за нашите клиенти, инвеститори и обществото, в което живеем. Нека ви покажем как!“

Щелян Калчев и Георги Янков, www.imvestia.bg

 

Банкноти от имоти в пощата ти!

Запиши се тук.